Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » BME nyelvvizsga témában...

BME nyelvvizsga témában kérném a segítségeteket! Tudnátok segíteni a szituációs feladatokban?

Figyelt kérdés
Bármilyen nyelvvizsgázó tapasztalatára kíváncsi lennék, de leginkább most az érdekelne, hogy a szituációs feladatokra hogyan tudnék felkészülni? Nagyjából gondolom, hogy milyen jellegű szituációk lehetnek, de azért jó lenne, mondjuk egy lista ami alapján előre készülhetnék, szóval próbálom gyűjteni az ötleteket. Ha van esetleg nektek is, kérlek írjátok meg! Kétnyelvű, német, komplexre szeretnék menni. Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra. Nektek hogy sikerült? Magnóhallgatás nehéz volt, a vizsgáztató tanárok rendesek voltak? Segítsetek légyszi!

2015. okt. 10. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
szia! Én idén vizsgáztam, ugyan egynyelvűn és angolon voltam, de a szóbeli témák ugyanazok, BME-s vizsgakönyvből készültem, a magnó kicsit nehezebbnek tűnt, mint a könyvben, de végül 75% lett, úgyhogy annyira mégse volt vészes. A szituációk miatt nem kell aggódni, 2 perc alatt lezavarták, abból is felét a vizsgáztató beszélt. Nekem vizsgafelkészítő tanfolyam miatt kellett reklamálni. Ezeket hallottam még: botban reklamálni 1 termék miatt, ajándékot venni 1 ismerősnek, programot szervezni, jegyet/szállást foglalni.
2015. okt. 11. 15:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, már ezzel is sokat segítettél. :) Gratulálok a nyelvvizsgádhoz!
2015. okt. 11. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Köszi, neked meg sok sikert!
2015. okt. 11. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!