Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudnátok ajánlani pár jó...

Tudnátok ajánlani pár jó nyelv iskolát?

Figyelt kérdés
Szeretném csiszolni,fejleszteni az angol tudásomat (egyetemi végzettséghez muszáj) és egy jó nyelv sulit keresek ahol ezt emberi áron igényes oktatással megvalósíthatom. Lehetőleg Budapestit keresek. Tudnátok ajánlani párat? Véleményt,tapasztalatot is kérnék hozzá.

2015. okt. 1. 06:29
 1/1 anonim ***** válasza:
A Bonus nyelvsuliról hallottál már? Szerintem érdemes lecsekkolnod, mert emberi áron, igényes oktatást kínálnak. 3. tanfolyamot kezdem majd meg itt januárban. Összehasonlítási alapom nincsen, még általános iskolás koromban jártam egy nyelvsuliba Pesten, de annak már a nevére sem emlékszem, meg tudom, hogy ott nem volt élmény a tanulás. Itt valahogy minden más, habár lehet, hogy a tanár varázsa teszi. :P Szóval a lényeg, hogy szerintem a Bonus jó nyelviskola, jó árakkal, ügyes tanárokkal.
2015. dec. 10. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!