Nem megy az angol. Mit csináljak?
Jajaj, mi lesz veled az egyetemen, ha napi 10-15 szót nem tudsz megtanulni? Ennyinek még nem kellene gondot jelentenie.
Most jól értem, hogy két csoport van nálatok, egy gyorsabb és egy lassabb? Mert akkor szólj, hogy szeretnél a másik csoportba átkerülni.
Egyébként ha könnyen elfelejted a szavakat, akkor vedd elő 2 naponként a szótárad, és nézd át az adott anyagrész összes szavát még egyszer. Minél többször átismétled, annál jobban megragad hosszútávon. Az én tanárom mindig azt mondogatta, hogy ahhoz, hogy hosszú távon is emlékezzünk a szavakra, legalább 7-szer ki kell ejtenünk hangosan. Nem tudom, hogy mennyi igazság van benne.
Egyszer leírod, kiszótárazáskor.
Egyszer beírod wordbe vagy excelbe.
Egyszer rámondod az okostelefonra.
Egyszer meghallgatod reggel a buszon.
Ismétlés nem tilos. :)
Különféle gyűjtéseket (közlekedési eszközök, szabadidős tevékenységek, gyilkolási módszerek...) csinálsz - azokkal fenti eljárást követve.
Bármelyik haverod egy Balaton szeletért és egy pusziért ír egy rutint, ami véletlenszerűen dobálja fel a word vagy az excel tartalmát.
Én nem is tanultam mégis tudok
Szal szívesen tanítalak ha szeretnéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!