Duolingóval mennyire tudok megtanulni olaszul?
Figyelt kérdés
Angol fát végigcsináltam, szórakozásból, mert a program tetszik, és elkezdtem olaszul tanulni, teljesen nulláról indulva. Mivel angolul már eredetileg beszéltem, így nemigazán látom át, hogy mennyit segít, főleg, hogy az angolról induló tanfolyamoknak talán eltérő a nehézségi szintjük. Elérhetek a duolingóval egy gyenge középfokot?2015. szept. 27. 00:10
11/16 anonim válasza:
Annyi ismétléssel hamarabb megtanulnád kb. egy könyvből is.
12/16 anonim válasza:
Szuper vagy, akkor te tanulj könyvből. Nekem semmi motivaciom könyvből. Meg eleve ott mit csináljak? Felcsapjam naponta és olvasgassam?
Duolingo ad feladatot amit megoldok, közben észrevétlenül tanulok.
De ha neked a könyv a jobb, csináld, csak fogalmam sincs azzal hogyan kéne tanulni.
Duolingo napi pár perc, telefonon is működik így buszon utazva sem haszontalan az idő.
13/16 anonim válasza:
Ja és ez a "hamarabb" szöveg... én nem sietek sehova, nekem nem kell a spanyol semmire, csak szórakozás. Nem érdekel mennyi idő. Tény viszont, hogy a Duolingo naponta figyelmeztet, igy foglalkozom vele, nyelvkönyvet meg nem veszek elő mert a nézegetésétől nem fogok megtanulni semmit. Feladatmegoldásnak is akkor van értelme ha valaki ellenőrzi. A duo ellenőrzi, a könyv nem. A tanár pedig drága.
14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem kinek mi fekszik. Ha tetszik a duo akkor használd, ha nem akkor meg nem kell hitetlenkedni, inkább próbáld ki. Az eredmény nem hetek alatt jön, hanem hónapok alatt. De ez szerintem a könyveknél is így van.
2015. okt. 2. 20:25
15/16 anonim válasza:
Igy van, mindenki azt hasznal amit akar. Engem csak az zavar, hogy olyanok szoljak le tobbsegeben akik biztos, hogy alig probaltak ki. Ja hogy az honapokig tart? Hat igen, leszolni csak pár perc. ;)
16/16 anonim válasza:
snarkynomad.com/a-thorough-duolingo-review-after-finishing-all-of-french/
A linkelt cikk angolul van és olyan irta aki teljesen kezdokent vegigcsinalta a franciat. Van kritika is de alapvetoen melegen ajánlja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!