Középfok felett már lehetséges egyedül tanulni angolul?
Persze. Bármit csinálsz a nullához képest, annak általában van értelme... Amit leírtál, az meg egy jó út. Én nem elbátortalanítani akartalak volna. :)
Azonban ha nemcsak lárpurlár akarsz tanulni, hanem nyelvvizsga is lesz a végén, akkor a szépirodalom mellé vedd be a napisajtót is a néznivalók sorába.
Hanem, ha nem haragszol meg, arra ügyelj, hogy ha egyedül tanul az ember, akkor nagyon könnyen elfogadja a saját kifogásait, hogy most miért halasztott a programban. Lázas volt a gyerek, lázas volt a párom, lázas voltam én, félévi zárás volt, eldugult az esőcsatorna, a városba jött koncertezni Alain Delon 20 éves klónja, Szauron megkért, hogy állítsak neki össze egy 5000 oldalas tanulmányt a midikloriánokról, stb. Én egyszer elhatároztam, hogy fél év alatt kivégzek egy nyelvkönyvet - 3 leckét sikerült. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!