TELC levél kevesebb mint 150 szó. Az 0 pont?
Ugyan már! Szerinted ki az aki megszámol több ezer levelet, hogy megvan-e a 150 szó? =) Szerintem ezért egy pontot sem vonnak le, nemhogy majd 0-át kapsz...
De eleve azt mondod, hogy 140-145 minimum megvan nem tudom mit parázol ennyire, bár mindenkinek ez lenne a legnagyobb problémája, van aki levelet sem tud írni.
Középfokú nyelvvizsga?
Azt hallottam, hogy úgy számolják ki a szavak számát, hogy egy átlagos hosszúságú sorban megszálmolják a szavakat, és azt az összeget szorozzák be a leirt sorok számával.
Ez csak kb.-ra megy. Biztos kapsz rá pontot, ha keveset is kapsz rá, az akkor sem a mennyiség miatt lesz.
A nyelvvizsgánál mindig a levél résznél sumákolnak a legtöbbet... sajnos!
Én is mindig azzal szivtam meg! A nyelvtanárom szerint is mindig jól fogalmaztam, szép leveleket irtam, mégis lehúzták 50 százalékra! Kétszer voltam Telc-en, először 3%-on múlt, másodjára meg 1%-on... :S Ez a sors fintora...Milyen érdekes, hogy másik nyelvvizsga központnál, ahol meglehet nézni hogy mit rontottam el, ott elsőre meglett! Sőt! 10%-kal több is lett mint a sikeres vizsgához való minimum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!