Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Beszel valaki jol nemetul?

Beszel valaki jol nemetul?

Figyelt kérdés

Ezt kellene leforditani nemetre"""Orulok,hogy hetfon talalkoztunk.Koszonom,hogy idot szakitottal ram a szabadidodben!Mar megint nagyon sokat segitettel!Mar megvan a bizonyitvany hogy melyik modulba vagyok.

Es megfogattam a tanacsaidat is amit adtal az ujj iskolaval kapcsolatba.

sok szeretettel a legjobb tanarnak"""

2015. szept. 17. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ich freue mich, dass wir uns am Montag trennen konnten. Danke, dass du Zeit für mich hattest in deriner Freizeit.

Du hast schon wieder sehr viel geholfen. Ich habe schon die Bescheinigung über in welchem Modul ich bin.

Ich habe mich versucht zu deine Ratschlägen zu halten gelegentlich der neuen Schule.

Mit freundlichen Grüßen für den besten Lehrer. (Ha nő akkor für die beste Lehrerin.)

2015. szept. 25. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első mondatban trennen helyett treffen bocsi elírtam
2015. szept. 25. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
zu deinen Ratschlägen
2015. szept. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!