Német különbözeti vizsga?
Figyelt kérdés
Hello! Át akarok menni szakközépből gimnáziumba és úgy néz ki németből is különbözeti vizsgát kéne tennem úgy, hogy eddig nem tanultam belőle egy szót se. Lehetséges ez? Nagyon nehéz a vizsga?2015. szept. 13. 07:37
1/2 anonim válasza:
Velem ugyan ez volt az új sulimban, az előzőben franciát tanultam. Járj mindenképpen különtanárhoz/nyelviskolába, mond el mit szeretnél és mennyi időd van rá hogy felkészülj, nekem simán ment, ötösre vizsgáztam :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!:) 4 hónapom van, bár külön tanárra nem hiszem, hogy lenne most pénz, de a bátyám már 2 éve tanulja a nyelvet és ő elvileg tud nekem segíteni, de azért a fennt említett barátnőm német tanárát is megkérdezzük mit javasol:)
2015. szept. 13. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!