Angol videó fordítás?
Nagyon kiváncsi lennék erre a párbeszédre,de sajnos "nyelvtudatlanságomból" adódóan nem értem.Valaki lenne oly kedves,hogy pontosan lefordítja nekem a linkelt videót?!
-Szóval ki vagy te?
-Teddy Edwardes.
-És honnan hallhattunk rólad/hogyan ismrhettünk meg?
-Onnan, hogy privát üzeneteket osztottam meg James Arthurral a twitteren.
-Kezdjük az elejétől, mikor hallottál először a személytől akit te James A-nak hittél?
-Úgy egy évvel ezelőtt.
-És hogyan ismerted meg?
-Követett twitteren és elkezdett üzengetni
-Volt okos kételkedni a kilétében amikor először beszélt veled?
-Nem. Hogy lehetne az lehetséges? A manager nem küld üzeneteket, vagy?
-És tudtad h ki az a James Arthur?
-Igen
-Rajongó voltál?
-Nem mondanám h rajongó, okésnak találtam.
-Higy érezted magadat amikor először kaptad ezeket az üzeneteket ettől a személytől?
-Azt gondoltam, hogy érdekes ( a személy) Úgy gondoltam h eléggé normális/átlagos. Csak folytattam/sodródtam az árral
-Szóval miről beszélt veled?
-A twitter üzenetekben?
-Igen
-Azok az üzenetek eléggé normálisak voltak. Azt hiszem. Nem is igazán emlékszem. Csak akkor kezdett furcsa lenni amikor a telefonomon írt.
-Hogy lett meg a számod neki?
-Elkérte
-Meg kell kérdeznem, hogy miért adtad oda vkinek a számodat akivel még nem találkoztál
-Azt mondta h azt akarja h menjek el vele egy koncertre és ott talákozzunk. Akkor még azt hittem, hogy rendben van
-Hogy érted h akkor még rendben colt?
-Hát azt gondoltam h ő nem egy fura alak/ idióta/
-Mert az ilyen sokszor történik veled?
-Igen, egy idióta/bolond/fura ember mágmes vagyok.
-Szóval akkoriban azt gondoltad h ővele talán barátok lehetnéted vagy vele járhatnál?
-Nem igazán tudom mit gondolhattam csak tettem ami történt, haladni az árral, hogy mi törtébik
-De az egy lehetőség volt?( barát)
-talán
-mikor kezdett változni az üzengetés?
-rögtön
ahogy megkapta a számod
-igen az 1. üzi az volt h küldesz e egy képet. vagy mi is colt? szeretnék låtni egy képet rolad
-Lehet h csak az arcodat akarta látni
-Nem, mert írtam neki h twitteren láthatsz képeket rólam, ő meg: Nem én nem olyan képeket szeretnék
-És hogy folytatódott a beszélgetés?
-Mindig ilyen rövid beszélgetések voltak. Ő ilyeneket mondd én meg hogy ó elhiszem hogy ezt akarod (de nem érdekel). Aztán szünet/ a beszélgetés abbamarad és ugyanezzel kezdi kb 1 héttel a szünet után.
-Miért döntöttél úgy hogy publikálod ezeket az üzeneteket?
-Hát mert túl vicces ahoz higy ne publikáljam nem de?
-Vannak mások akik azt mindanák hogy ezej privát csevegések
-Azok a mások/többiek is ezt tennék az én helyzetemben. Úgy hiszem ez/ő eléggé faragatlan/gonosz/tapintatlan volt.
-Mi volt benne faragatlan/...?
-Mit is mondott? I'd like to fuck the shit out of you...ez jó volt
-És mit válaszoltál erre?
-Biztos, hogy megtennéd/hát persze/fogadjunk h ezt akarnád
-És az ő válasza?
-Megengeded? ez volt a legjobb.
-miért vicces ez?
-Nem tudom, ezt az egészet viccesnek találom
-a szó miatt higy "megenged"?
-ja, eléggé jól használja. Olyan udvarias, megengeded e? elég udvarias
-úgy hangzik mint egy úriember és a te válaszod erre?
-bocsi de nekem nem jön be a egyéjszakás dolog egy random ismeretlennel, mert egy classy lány vagyok
-és aztán...a válasz nagyon megváltozott
-eléggé, drasztikusan. nem hiszem h ez tetszett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!