Az eszperanto.hu-n ami van online nyelvtanfolyam hasznos? Csinálta már valaki?
Figyelt kérdés
Aki tanulta már ezt a nyelvet írjon pár tippet legyen olyan kedves :) Én duolingón "tanulom" de ha van/lenne jobb arra kíváncsi vagyok/lennék, köszi :)2015. szept. 9. 14:12
1/3 anonim válasza:
Az eszperanto.hu-n fizetős tanfolyam van, ami nyilván professzionálisabb, mint az ingyenes változatok. Én csak az ingyenes 1. leckét próbáltam ki itt, egyébként a [link] -en tanultam. A Lernu tanfolyamai ingyenesek, de nem minden lecke érhető el magyarul, a végét már angolul csináltam, a magyar fordítás, ahol van, ott sem mindig tökéletes. Ha tudsz jól angolul, akkor a Lernu, vagy a Duolingó is jó megoldás lehet arra, hogy ingyen megtanulj egy új nyelvet.
Illetve van még ingyenes megoldásként a Kurso de Esperanto [link]
Ez direkt módszerrel tanít, tehát nincs benne se angol, se magyar, csak eszperantó.
2/3 anonim válasza:
Szia. Én végigcsináltam és meglett a középfokú nyelvvizsgám. :)
3/3 anonim válasza:
Én is végigcsináltam, de azt hiszem azóta árat emeltek. Szerintem nem nagyon van internetes nyelvtanfolyam, ami jobb lenne eszperantótanulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!