Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » DSD C1 típusú nyelvvizsgához...

DSD C1 típusú nyelvvizsgához hol találok grafikont? SOS, bármilyen segítség jól jön!

Figyelt kérdés
November közepére egy prezentációt kéne csinálnom,nem élesbe megy a vizsga még van 1 évem addig de már most kell egyet készíteni. Találtam egy jó témát: Miért ilyen sikeresek a divatbemutatók ha sok ott bemutatott ruhát nem is lehet hordani? Ez nekem nagyon tetszik,de ehhez kéne valami grafikon. Kötelező beletenni egyet.(ráadásul Németországhoz kell,hogy kapcsolódjon) Van valakinek bármilyen ötlete? Ha más témához van grafikonotok (mondjuk például számítógép,egészséges táplálkozás stb..) és kapcsolódik Németországhoz el tudnátok küldeni? Nagyon köszönöm!

2015. szept. 8. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem annyira jó téma, pont azért, mert anyagot nem nagyon találni hozzá, és nem is egy globális problémára hívja fel a figyelmet (nekünk olyat kellett keresni). Én a szegénységről készítettem pár éve az én prezentációmat a DSD-re, és ahhoz elég sok anyag, ábra van a neten, a németországi helyzetet is el lehet jól mondani.
2015. szept. 8. 18:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Tőlünk a tanár megkérdezte,hogy mi érdekel minket. Tavaly készítettem prezit Karl Lagerfeld-ről és azt mondtam, hogy maradok ennél a "divat" témánál.Azt mondta jó lesz.De soha nem fogok ehhez grafikont találni:D Ezért másik ötletekre is nyitott vagyok.Köszönöm a segítséget,utánanézek!:)
2015. szept. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!