Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Érdemes beiratkozni egy ilyen...

Érdemes beiratkozni egy ilyen helyre? Járt már valaki így munkaügyes nyelvtanfolyammal?

Figyelt kérdés

Július közepén tudtam meg, hogy van lehetőség ingyen nyelvvizsgát tenni egy nyelviskolában a munkaügyön keresztül, de azt mondták, hogy nagyon gyorsan jelentkezzek, mert nem fogok beférni. Július 21-én felvételiztem is, azt mondták, hogy 3-4 nap múlva telefonáljak, hogy akkor augusztus elején mehetek e vagy nem. Telefonáltam is, és közölték, hogy nem indul a kevés jelentkező miatt, tartanak egy pótfelvételit, és elhalasztják a kezdést egy hónappal. Múlt héten telefonáltam, akkor már 100%-ra mondták, hogy felvettek, és szeptember 1-én indul. Pénteken még egyszer egyeztettem a munkaügyes nővel, hogy akkor minden tuti legyen, mondta is, hogy 1-én reggel 8-ra legyek ott az iskolánál.

Erre ma (hétfőn) délután felhív, hogy akkor ugye tudok róla, hogy holnap nem kell mennem? Mondom tessék??!

Erre ő totál meglepődve mondta, hogy "jézusom, nem szólt senki?" mégsem lett elég, és minőségi a jelentkező, úgyhogy még egy hónapot csúsztatnak, és majd érdeklődjek pár hét múlva.

Érdemes egyáltalán ilyen tanfolyamra jelentkezni, ahol péntekről hétfőre jut eszükbe, hogy inkább mégsem indítanak? A pótfelvételi augusztus 10-én volt, ugyhogy szerintem rengeteg idejük lett volna kijavítani a felvételi lapokat. Most már nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek ez az iskola... Szerintetek? Járt már így valaki?

2015. aug. 31. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ingyenes? Akkor próbálkozz.
2015. aug. 31. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Ingyenes, sőt még ők fizetnek, de akkor sem túl biztató ahogy kezelik ezt az egészet. Azért akartam megcsinálni, mert szeretnék Németországba költözni (nem egyedül), és jó lett volna egy biztos alap, hogy meg merjek szólalni. Bár középfokra jelentkeztem, és megy is, de nem vagyok elég magabiztos.

Viszont bosszantó, hogy így a költözésem időpontját is tolják el folyamatosan..

2015. aug. 31. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Melyik megye?
2015. szept. 1. 16:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Baranya
2015. szept. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!