Angol felsőfokhoz melyik a legjobb nyelviskola Budapesten?
1. kommentelő: hát mégis mi ez a komment?!
2. kommentelő: nagyjából egyetértek, de azért egy 10 fős csoport 60 percig való foglalkozása nem azt jelenti, hogy 60/10 perc jut rád.
Én véleményem: internetezz angolul, olvass, írj, webkamozz (vannak nyelvtanulós-társalgós portálok), filmezz, játsz, stb mind-mind angolul. Ne a TV2-t nézd hanem a CNN-t. Ne Origót olvass hanem Huffington post-ot. Olvass el pár könyvet angolul. Stbstb.
Természetesen nem csak egy papírt akarok, hanem valódi tudást, és ezért keresem a legjobb nyelviskolát, a magánórákat nem tudnám megfizetni.
Olvasok angol cikkeket, a filmeket, sorozatokat is angolul nézem, de ez csak kiegészítő lehet.
Szerintem energetikailag sokkal kedvezőbb a nyelviskola, mint a magántanár. Nyelviskolában az ember akkor is tanul, ha nem őt foglalkoztatják.
Én amúgy a Shetlandot ajánlanám, ha ez nem lenne némileg ellenmondásban azzal a hangoztatott meggyőződésemmel, hogy nem számít a nyelviskola, a tanár számít. Persze, olyan szempontból mégis számít a nyelviskola, hogy ahol vizsgákat rendeznek, a tanárok vizsgáztatnak, ott az adott nyelvvizsgáról sok előnyös dolgot tudnak.
3. észkombájnnak üzenem: ha például külföldre akar menni dolgozni, úgy ott valamit is pl. a Cambridge nyelvvitózsga ér, de ha itthonra kell a tudás, úgy gyakorlatilag minden jó. Az se nagyon nem mindegy, milyen típusú nyelvvizsgára készül fel, milyen típuspéldák vannak ésatöbbi.
Nyelvsuli helyett szintén magántanárt javaslok.
6: Nem a kérdés tartalmával van probléma, hanem a megfogalmazással. "Hát mégis hogy gondolja valaki hogy megkérdezi melyik a legjobb nyelviskola?"
De ha írás közben sem vetted észre és akkor sem kapcsoltál amikor felhívtam rá a figyelmet, akkor mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!