Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » TELC B2 augusztusi szóbeli,...

TELC B2 augusztusi szóbeli, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Miket kaptatok és hogy sikerült? Mennyit beszéltetek?
2015. aug. 24. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ma került ki az eredmény, 90 és 98 százalékkal átmentem :) kérdező, te is voltál? Neked hogy sikerült?
2015. szept. 11. 18:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Fantasztikus eredmény! Én októberben megyek. Mikről kellett beszélnetek szóbelin? Fél éve készülök a szóbelire, de nagyon félek.
2015. szept. 11. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok :) Semmi baj nem lesz, nyugi :) először kötetlenül beszélgetsz a pároddal, utána egy témáról (kettőt kapsz, ez nálunk kedvenc könyv vagy koncertélmény volt) másfél percig kell beszélned. Még felkészüléskor kapsz egy szöveget, amiből leszűröd a témát, és megvitatod a pároddal - itt ha nem jut eszedb egy szó, de körbeírod, értékelik. Fel vannak készülve rá, hogy ideges vagy. A harmadik részben egy programot kell szerveznetek. Nekünk divatbemutató volt, amiben az volt a vicces, hogy lány vagyok, de a srác akivel vizsgáztam többet tudott a témában :D

A vizsgáztatók nagyon bátorítóak voltak, nyugis légkör volt meg minden :)

Szorítok neked, menni fog ;)

2015. szept. 13. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Én is lány vagyok és én sem tudnék túl sokat beszélni egy divatbemutatóról :D A vita mi volt? Kivi vagyok, hogy az mennyire nehéz.
2015. szept. 13. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Írok privit :)
2015. szept. 14. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!! Nekem a szóbeli 72%-kal sikerült.Az írásbeli sajnos nem.:( októberben megyek én is!!
2015. szept. 28. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!