Angol SOS! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Angolból nyelvvizsgázom 4 nap múlva, középfokon. A tanárom nagyon szigorú, és a tételek tanulása mellett rendszeresen felad írásbeli fogalmazásokat, amiket meg kell írnom. Nos, eddig nagyjából az összes ment, de most tényleg rá kell feküdnöm csak a szóbelire, mivel az lesz előbb. Viszont ez nem csak bonyolult és összetett, de időm sincs, hogy megírjam és gondolkozzam rajta. Emellett, a tanárom nem elégszik meg a 180-190 szóval, legalább 400-at kell írnom. Nagyon kérlek, ha jó vagy angolból, és van időd, segíts nekem. Szükségem van rá.
16/L
2015. aug. 21. 11:30
1/10 anonim válasza:
Most jól értelmezem, hogy egy 400 szavas fogalmazást kéne megírni helyetted?:D
2/10 A kérdező kommentje:
Rosszul értelmezted. Segítséget kértem benne.
2015. aug. 21. 11:39
4/10 anonim válasza:
Hűha, nyári szünetben egy 16 évesnek nicns ideje, nyilván :) Ez a "segítséget kérek" meg mindig oda vezet, hogy írjuk meg helyetted kb., de arra még mindig képtelen voltál, hogy leírd, miben segítsünk mégis?
5/10 A kérdező kommentje:
Képzeld, hogy dolgozom, úgyhogy nincs időm. De köss bele, mert az jobb, mint segíteni, nem? Ha nincs időd ezzel foglalkozni, görgess tovább, senki nem kérte, hogy oszd az észt.
2015. aug. 21. 12:14
6/10 anonim válasza:
egyet értek e #4-essel, én jó vagyok angolból, szóval ha kell segítség csak szólj, de előre is szólok, nem fogok egy egész levelet megírni helyetted...
7/10 anonim válasza:
Továbbra se írod le, mégis miben kell segítség.
Mellesleg amennyit itt rinyálsz meg pofázol, annyi idő alatt rég megírtad volna a vázlatát.
8/10 A kérdező kommentje:
Pofázok? Hány éves vagy? Mellesleg, ki mondta, hogy nem írtam már meg?
2015. aug. 21. 12:31
9/10 A kérdező kommentje:
A témát pedig elküldtem üzenetben annak, aki jelezte, hogy tudna segíteni.
2015. aug. 21. 12:34
10/10 anonim válasza:
En is tudnék segíteni, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!