Tudom hogy szemétség ilyet kérni, de valakinek vannak kidolgozott középfokú tételei BME nyelvvizsgára?
Figyelt kérdés
Későn jelentkeztem, aztán közbe jöttek dolgok és csak most tudtam rendesen elkezdeni a felkészülést, és eléggé parázok, mert nyilván szeretném ha jól menne, de a tételeket már nem hiszem lesz időm megcsinálni és megtanulni, úgyhogy ha valakinek megvannak a tételek, nagyon hálás lennék ha eltudná küldeni a whovian1920@gmail.com címre.2015. aug. 18. 13:22
1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy angol nyelvvizsgáról lenne szó :'D
2015. aug. 18. 13:43
2/5 anonim válasza:
Miért nem veszed meg az egyik nyelvvizsgakönyvet? Pl. 1000 kérdés 1000 válasz, Kérdések és válaszok angol nyelvből, Let's discuss it. Én a 2.-ból készültem és elsőre meglett a szóbelim. Ha nem akarsz pénzt kiadni, netről is le lehet tölteni. Nyelvoktatok.hu-n is vannak anyagok hozzá. De ha beírod google-ba, h kidolgozott angol nyelvvizsga tételek, tuti találszozzá anyagot.
3/5 anonim válasza:
* találsz hozzá
Én is szedegettem le netről, de végül a könyvből tanultam, mert az volt a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb. Mások tételeivel vigyázz, semmi se garantálja, h nincs tele hibákkal.
4/5 A kérdező kommentje:
Megvan a 1000 questions 1000 answers, de olyan hülye tételek is vannak amiket semmiben nem találnék meg, most éppen a könyvből készülök és ez tényleg elég jó, de az ördög sosem alszik, és ha bekapok egy olyan tételt..hát érdekes lesz. Mindenesetre reménykedem a legjobban és igyekszem a legjobb tudásom szerint felkészülni. De ha azt mondod te is ilyenekből készültél, akkor megnyugodtam :D Köszi.
2015. aug. 19. 10:52
5/5 anonim válasza:
Ha megmondod, h melyik tételrészekhez keresel anyagot, utánanézek, hátha tudok küldeni hozzá vmit. (Én is BME-n voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!