Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan mondjuk angolul? "Vidd...

Hogyan mondjuk angolul? "Vidd magaddal! "

Figyelt kérdés

Konkretan a magaddal szoval van a gondom.

Take it (...) yourself, please. Valami kell meg ide?

2015. aug. 17. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Italy it with you!

Do take it with you!

2015. aug. 17. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Huha, nem tudom honnan jott az Italy:)

Take it with you!

2015. aug. 17. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát a -val,-vel, a with. De az angol nem a visszaható névmást használja erre, hanem a személyest, ld 2. válasz.
2015. aug. 17. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Bring it.
2015. aug. 17. 23:54
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
4.es! Te mért éreztél csillapíthatatlan vágyat, hogy ide ha törik, ha szakad, beírjál valamit?
2015. aug. 19. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert jogomban áll(t). Egyébként most látom,hogy nem jó választ adtam,nem jól értelmeztem a kérdést mert fáradt voltam. Kérdésedre válaszolva,nem "mértem" semmit és egyébként nem értem miért kell fennakadni ilyen apróságokon. Látom neked sincs jobb dolgod,mint itt lenni. Te meg azt nem bírtad ki,hogy ezt a kérdést feltegyed. Erről ennyit...
2015. aug. 21. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!