Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ti milyennek éltétek meg a...

Ti milyennek éltétek meg a nyelvvizsgát?

Figyelt kérdés
Holnap megyek nyelvvizsgázni és nagyon izgulok. Most érettségiztem belőle, az 92%-os lett. Az elmúlt két hétben tanárral készültünk rá feladatok, szóbeli, hallgatás stb. Nagyon félek, hogy megbukok vagy leblokkolok vagy bármi. Van itt valaki, aki megbukott, és min?

2015. júl. 31. 20:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem buktam meg az igaz, de pont így éreztem, előtte és utána is. A szóbelin leblokkoltam, szerintem egy örökkévalóságra, meg a többi résznél is azt gondoltam, hogy esélytelen, hogy meg lesz. Erre minden rész, még a szóbeli is 60%felett lett. Szóval nincs miért aggódnod, főleg hogy készültél, az érettségi alapján meg tudsz is. Amúgy mire mész? És sok sikert, menni fog!:)
2015. júl. 31. 20:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Euro-ra angol, B2-es, komplex
2015. júl. 31. 20:51
 3/12 A kérdező kommentje:
És köszönöm :) Reménykedek...csak lennék túl rajta
2015. júl. 31. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen idegbeteg voltam előtte, de a végén jól sikrült. Úgyhogy most már nem vagyok idegbeteg.
2015. júl. 31. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
B2 nem nehéz, ilyen érettségivel simán meg lesz:) én is euron voltam amúgy, csak c1 en:D
2015. júl. 31. 20:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
14 éves voltam amikor meglett a B2-es angol Origó nyelvvizsgám. Egyáltalán nem izgultam, és egyetlenegy könyvbe se néztem bele az előtte levő hónapokba (csak sorozatokat néztem, és angolul leveleztem a neten :)) Írásbeli 87% és a szóbelim 70% lett :)
2015. júl. 31. 22:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hánytam a szóbeli vizsga előtt, pedig nem vagyok izgulós :D
2015. júl. 31. 22:35
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, megsimogattam az egeremmel a zöld kezecskéket :)

4: Örülök, hogy elmúlt.

5: Köszi a biztatást.

6: Gratulálok

7: Akkor mindent kiadhattál magadból :)

2015. júl. 31. 23:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

b2es euró angolon voltam én is, az érettségim nekem is hasonló lett, bár közötte eltelt vagy két év

én leblokkoltam szóbelin, nagyon béna voltam, de még így is meglett valami 70 körül összesen..:D nem olyan nehéz az, annak ellenére sem hogy sose volt jó nyelvérzékem

2015. júl. 31. 23:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én telc B2-őt csináltam még tavaly, és ugye adtak kb. 15 percet, hogy felkészüljünk a szóbelire az elénk rakott témákból. Az egyiket én félreértelmeztem és kb. 2 perc volt hátra mire rájöttem hogy amit kigondoltam az mind marhaság. Szóval rögtönöztem :D Így is elég jó lett, kb. 80%-os.
2015. aug. 1. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!