Németül tanulni egy tanév alatt?
Figyelt kérdés
Lehetőségem van az utolsó évemben németül tanulni és arra lennék kiváncsi hogy ennyi idő alatt egy középszintü nyelvizsgára fel lehet készülni?
Azért egy év mert ez az egy lehetőségem van amikor ingyen tanulhatok iskolában. Utána magantanárhoz kéne mennem de arra ugy se lesz pénzem.
Már van angol emelt nyelvizsgám de nem beszélek németül.
2015. júl. 30. 22:12
1/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy a német nagyon kemény az angolhoz képest, legalábbis nekem az. Ha nem kéne mást tanulni úgy talán el lehetne érni valamit, de gondolom érettségizel, úgyhogy ez így nagyon nehéz lesz. Minden esetre én nem vagyok nyelvtanár nem is akarom letörni a lelkesedésed, úgyhogy nem feltétlen van igazam.
2/3 anonim válasza:
Az angol után a német egyértelműen nehéz. Mivel utolsó éved, gondolom érettségire készülsz, illetve az iskolai nyelvoktatas nem a legjobb. Ha minden nap 2-3 órát gyakorolnál és heti 4-5x lenne a suliban az oktatás, akkor talán sikerülne. Raadásul, ha mellette érettségizel, akkor nem gondolom, hogy lenne időd ennyit németezni.
Szóval meg lehet próbálni, de ne reménykedj semmi biztosban.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a korrekt válaszokat :)
2015. júl. 31. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!