Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Svédül szeretnék megtanulni....

Svédül szeretnék megtanulni. Hogyan és hol érdemes kezdeni?

Figyelt kérdés
Olyan szintre szeretnék eljutni, hogy munkát tudjak vállalni kint (25 éves vagyok és dolgozom). Tanárra, tanfolyamra sajnos korlátozottan van anyagi fedezetem, ezért elsősorban valami használható nyelvkönyv vagy segédanyag érdekelne (használható, és nem feltétlenül agyonreklámozott). Ha valakinek van tapasztalata ezen a téren, hálás lennék, ha megosztaná. Köszönöm szépen előre is.
2010. márc. 6. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megvan pdf-ben egy svéd nyelvkönyv(Harrach Ágnes - Kevés szóval svédül), el tudom küldeni, hogyha szeretnéd; írj privátot nekem. Valamint pont most találtam jópár svéd nyelvkönyvet(pl. Kreatív svéd, ahhoz van hanganyag is), még én sem töltöttem le, pont ebben a pillanatban találtam meg. Elküldöm, ha szeretnéd, írj privátot :)
2010. márc. 6. 23:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, írtam! :-)
2010. márc. 7. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!