ECL-en a szóbelinél a beszélgetős rész (Speaking) mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Azt tudom h a hallás utáni eleg kemeny meg az irasbeli resz az konnyebb, de a beszedkezsegnel mi a helyzet?2015. júl. 24. 11:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem teljesíthető, én azon szereztem a legtöbb pontot. Úgy képzeld el, mint az érettségin.
2/3 anonim válasza:
Az volt a legkönnyebb része az egész nyelvvizsgának, nagyon jó eredményeket értem el rajta. A hallás utáni miatt viszont 3x buktam.
3/3 anonim válasza:
Nekem kost lett meg a nyelvvizsgam,elsore sikerult.Ugy az egeszrol en is azt mondom h "teljesitheto".Sok szerencse kell mert keves a hibazasi lehetoseg.A szovegertes nehez,kocsogok es sok mindenbe belekothetnek a valaszaidnal;a leveltemakba nekem kifejezetten szarokat adtak; a magno nagyon korrekt volt nekem pl ez 80% lett,a szobeli a legkonnyebb.Lersze stressz alatt ez sem olyan konnyu.A szobeli menete ilyen volt:bemondtuk az azonositot,kerdezgettuk egymast az eletunkrol,kozos tema:divat,onallo temakifejtes: szolgaltatasok.A temak ossze vannak valogatva,tehat ha kihuzod az eu-t valoszinuleg csalad vagy varsarlas lesz melle de biztos nem anglia vagy a szolgaltatasok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!