Mennyire ragaszkodnak a javítókulcshoz a hallás utáni nyelvvizsga javításakor?
Eleve úgy teszik fel a kérdést, hogy csak egy féleképpen tudj rá válaszolni. Másrészt ha a válaszod a kérdésre válaszol, akkor biztosan elfogadják.
Ált. 1 hónap mire kijavítják.
ragaszkodniuk kell a megoldókulcshoz, természetesen ha valamit máshogy írsz, de a lényeg ugyanaz, akkor elfogadják ill. el kell fogadniuk.
az eredmény neten hamarabb fent van, a szóbelim eredménye kb. másfél hét után fent volt neten, a bizit másfél hónapra kaptam meg a vizsgától számítva.
Az írásbeli neten már nem emlékszem mikor került fel, a bizit pontosan két hónappal a vizsga után kaptam meg. Origo vizsgán voltam. Nem sietik el...
ezt sajnos nem tudom. én az írásbelinél a szövegértés részben írtam valami hasonlót, mert nem jutott eszembe csak az idegen szó,amit a magyarban is használunk.
szerintem nem veszik hibának amit írtál, mert van ilyen magyar szó is. Főleg ha a válaszodból látszik az is, hogy érted a szó jelentését, nem csak beírtad, mert hallottad már ezt a szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!