Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Gyakori angol kifejezések,...

Gyakori angol kifejezések, amit szóbelin esetleg chat-be lehet használni?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy appot androidra és van már 4 "barátom" akivel angolul beszéltem,de szeretném még fejleszteni a szókincset.Esetleg mondanátok kifejezéseket?

2015. júl. 19. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha megmondod mivel kapcsolatban, akk szívesen segítek, így a levegőből nem kezdek el írni dolgokat.
2015. júl. 19. 19:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk nem is tudom.Mondjuk ha egy ismerősnek emailt akarok írni,vagy választékosan beszélni.Hogy is mondjam!? Ami eszedbe jut,azt leírnád légyszi? :)
2015. júl. 19. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Nem tudom ez mennyit segít, ezek inkább ara jók, hogy választékosabb legyen amit írsz, de nem olyan összetettek, ha van valami konkrét téma vagy kifejezés amit tudni szeretnél azt szívesen leírom ha tudom :D

2015. júl. 19. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!