Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kinek milyen téma/kép volt a...

Kinek milyen téma/kép volt a középfokú angol szóbeli nyelvvizsgáján?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Nemsokára megyek szóbelizni angolból, de nagyon tartok tőle. Félek, hogy olyan témát vagy képet kapok, amit egyáltalán nem fogok tudni, ezért úgy gondoltam, hogy mindenre felkészítem magam és szeretnék egy kis segítséget kérni:)

Ha a Listening-gel kapcsolatosan is megírnátok tapasztalataitokat, azt is nagyon megköszönném:)

A válaszokat előre is köszönöm:)

2015. júl. 18. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem egy londoni telefonfülke volt forgalommal a környéken, a témakör meg a kommunikáció.
2015. aug. 2. 17:54
 2/2 anonim ***** válasza:

(Ecl szóbeli)

Kérdezgetni a partneredtől(nem ismertük egymást).Utána divat(megvitatni egymással,itt belekérdezgettek h hol tájékozódsz a legújabb divatról és ezt kellett akkor továbbvinni stb).-páros témakifejtés

Szolgáltatások (kukásautó,utazási iroda,szálloda)

A magnó nagyon érthető volt.Egy amerikai zenész élete és egy nő egyetemista éveiről szólt,az első természetesen amerikai akcentus,második brit-koncentrálósabb.

Szóbelim 76%,Magnó 80% lett.

Sok sikert,és nyugi,én is izgultam,de végül ez sikerült jobban.:)

2015. aug. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!