Meg lehet tanulni németül, felsőfokon, otthon?
Figyelt kérdés
4 évig tanultam suliban, 82%-os emelt érettségit írtam belőle két éve, azóta nem nagyon foglalkoztam vele. szerintetek különtanár/nyelvsuli nélkül le lehet nyelvvizsgázni felsőfokon?2015. júl. 7. 21:29
1/2 anonim válasza:
82%-os emelt érettségivel simán. Azért nem olyan borzasztó nagy erőpróba egy felsőfokú nyelvvizsga. Olvasni, tévét, filmeket nézni, de azért kell valaki, akivel beszélgethetsz.
2/2 anonim válasza:
Nyelvtanár vagy nyelvsuli nélkül csak a nyelvtanárok szerint nem lehet felkészülni felsőfokra, annyi anyag van neten, valamit nem értesz beírod google-be, első találat.
Akinek van egy kis esze az elolvas egy szabályt, példákkal együtt és nincs szüksége egy pesztrára aki még elmondja neki 5x, persze akinek van rá pénze annak jó lehet.
Középfokú nyelvvizsga óta nem láttam nyelvkönyvet, filmeket, sorozatokat néztem, amit nem értettem arra rákerestem neten, c1 előtt belenéztem az ecl felkészítő könyvébe és egyáltalán nem tűnt nehéznek, mivel 1 feladatot se gyakoroltam be, csak épp, hogy meglett, de az sose fogja senki megkérdezni hány százalékot értem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!