Ti nyelvvizsga előtt naponta mennyit angoloztatok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egyéni, de azért mégis. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ő nem időhöz mérte, egy másik naponta 2 órát, de valaki elvileg meg naponta 4 órát angolozik...Nekem még van 1 hónapom angolozni és nem tudom, hogy mennyi az ideális.2015. júl. 3. 18:59
1/7 anonim válasza:
Hát, én leszek az egyik szélsőség: semmit. Egyáltalán nem készültem a nyelvvizsgára, iskolában voltak angolórák, de azon kívül nem foglalkoztam a nyelvvel.
2/7 anonim válasza:
A legelső (Rigó utcai) előtt sokat, napi 4 órát. A többi előtt semennyit se, mert annyira könnyűek voltak, a kisujjamból kiráztam.
3/7 anonim válasza:
Németből is és angolból is inkább az írásbelikre készültem. A szóbelikre 4-5 nap maradt, ezért abból a 4-5 napból eltöltöttem 2-3-at napi 6 óra angol beszéddel (magamban), az utol napokon pedig csak átolvasgattam a témaköröket.
(Az a napi 6 óra nem volt teljesen intenzív, tartottam szüneteket, és nem a magolásra ment el ennyi idő, ugyanis nem szeretek magolni, csak biztosra akartam menni, ezért addig gyakoroltam, amíg minden témáról nem tudtam 10 percig önállóan beszélni.)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2015. júl. 4. 12:19
7/7 anonim válasza:
Ugye ott voltak az iskolai órák, na azok semmit se értek úgy igazán. Mindig csak a különóra előtti napon foglalkoztam a nyelvvel és persze a különórán. Még a nyelvvizsga előtti napokon kicsit odatettem magam, bár akkor se erőltettem nagyon. Nagy kínszenvedés is volt a nyelvvizsga de végül meglett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!