Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Elfogadott, hogy a nyelvtanfol...

Elfogadott, hogy a nyelvtanfolyamon a tanár minden alkalommal több szünetet tart, mint az előírt és minden alkalommal 15 perccel korábban fejezi be a tanórát?

Figyelt kérdés

Mit lehet ilyen esetben tenni, hogy ne legyen nézeteltérés vagy sértődöttség.

Csak annyit szeretnék, hogy végig oktatná az órát, de attól tartok, ha ezt közlöm , megkülönböztetésben lenne részem, amit nem szeretnék.

2015. júl. 1. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Vállalni a nézeteltérést és a sértődöttséget. A közértben ha 20 deka parizer helyett 15-öt adnak 20 áráért, nem szólsz, nehogy konfliktus legyen? A te pénzed, ki kell állni a jogos szolgáltatásért. A többieket nem zavarja? Amúgy jól tanít? Mert egy jó tanár élvezettel tanít és nem azt keresi, hogy hol lóghatná el az órát.
2015. júl. 1. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Na ez még semmi..

Minálunk az volt,hogy megkérdeztem a tanártól 1 német szót,hogy mit jelent. Erre elkezdi nekem,hogy én nem tudok utána nézni ? Erre közöltem vele,hogy én azért fizetek,hogy nyelvet tanuljak,ő pedig a nyelvtanár,nehogymár az legyen neki sok,hogy meg mertem kérdezni 1 szót,hogy mit jelent.

nyugodtan szólj neki,én is megtettem,utána visszavett a stílusából a drága.

2015. júl. 1. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:

A tanfolyam már 2 hete ment mikor megüresedett egy hely. Szóval senki nem szólt, de mást is zavar.

Más is zavar, tegnap szóvá is tettem azt, volt rá válasza, én avval sem értettem egyet. Aztán kitalálta, hogy amiért ilyen meleg van nem akarunk-e fél órával korábban hazamenni....szóval nem tudom, hogyan lesz így tovább.

Tegnap én is feltettem magamnak a kérdést, hogy vajon más tanár jobban tanít? Remélem télen azzal rukkol elő, hogy mivel ilyen hideg van, maradjunk és tanuljunk még tovább.

Sajnálom ezt a dolgot, remélem ez csak átmeneti érzés, másra számítottam, szóval a rendszer az épp úgy működik ahogy szokott.

(amúgy hárman csatlakoztunk be, az egyik ember szerintem egy kissé le van maradva, de a tanár nem csinál semmit )

Szívesen olvasnék arról másoknak milyen tapasztalatai vannak, köszönöm az eddigi válaszokat.

2015. júl. 3. 07:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Milyen szervezés? Van egy főnöke, akitől munkát és fizetést kap. Ha a figyelmeztetéstől nem kíván változtatni, be kell jelenteni a főnökének. A pénzt visszakérni, máshova átmenni.
2015. júl. 3. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!