Melyik a legegyszerűbb nyelvvizsga?
Nincs nagy gondom a nyelvtanulással, két év után elég határozott ötösre írtam a középszintű érettségit angolból, de különösebb ambícióim sincsenek. Azért szeretném a nyelvvizsgát, hogy ne az egyetemen kelljen szenvednem vele, egyébiránt kizárt, hogy külföldön tanuljak tovább, és ha minden igaz, az "álommunkámmal" amúgy is röghöz leszek kötve, szóval a lényeg, hogy itthon elfogadják, és hogy könnyen meglegyen, mert nem akarok pénzeket kockáztatni vele.
Fogok előkészítőre meg minden ilyesmire járni, és az lenne a kérdésem, hogy melyik nyelvvizsga a legegyszerűbb? A BME-ről hallottam, hogy "az egy vicc", és ez alapján nagyon megtetszett, de nem vagyok benne biztos, hogy az a legegyszerűbb, vagy hogy van-e olyan, hogy legegyszerűbb nyelvvizsga.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki tanácsot ad! :)
Mehettél volna emelt érettségire.
Nekem csak ECL nyelvvizsgám van. Nekem nem volt nehéz, az egyetlen nehéz része a listening, mivel borzasztóan rossz minőségű és szinte érthetetlen a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!