Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Jobb e ha egy angol nyelvtanfo...

Jobb e ha egy angol nyelvtanfolyamot Angliában végzek el, mint pl Magyarországon? Arra gondolok, hogy jobb lesz e vajon a végeredmény?

Figyelt kérdés

2015. jún. 14. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Mivel ott tudnak is angolul, jobb lesz az eredmény. Itthon eléggé kétséges. Sokan még felsőfokú vizsgával sem tudnak jól beszélni angol nyelvterületen.
2015. jún. 14. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
42%

Egy angol tanár itt is ugyanolyan jól megtud tanítani, mint Angliában. Sőt ez nem attól függ, hogy ki tanít, hanem hogy te mennyire vagy rá vevő. Ha semennyire, akkor ugyanúgy ott se fog semmit érni, mint ahogy itt se.

Külföldön annyival másabb, hogy ott hétköznap is rá vagy kényszerülve (vélhetően), hogy angolul beszélj.

2015. jún. 14. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Ha szerencséd van itt még jobban is megtanulhatsz.
2015. jún. 14. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

"Egy angol tanár itt is ugyanolyan jól megtud tanítani, mint Angliában. "

Legfeljebb magyar akcentussal, nyelvtan központúsággal. Volt itthon elég angol tanárom, meg is látszik a kiejtésemen, hogy magyaroktól tanultam. Akinek van rá lehetősége, annak az anyanyelvi környezetet javaslom. A magyarok nyelvtudása szánalmas. Még egyetemen is, a nyelvi tanszék vezetője, nem tudta magát rendesen megértetni a külföldiekkel múltkor. Ezzel mindent el is mondtam. Csakis jobb lehet a végeredmény külföldön, igazi angolul beszélő emberektől tanulni. Ezen nincs is mit gondolkodni.

2015. jún. 15. 09:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, gondoltam megoszlanak majd a vélemények, de ha logikusan belegondolok, az utolsó kommentelönek lehet igaza.
2015. jún. 15. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy 4.-kes korom óta próbálják a tanárok belémgyógyítani az angolt. 23 évesen sikerült leraknom az alapfokú nyelvvizsgát. Aztán 24 évesen kijöttem Angliába. Itt is jártam angolra. Kábé fél percig magyarázta az angol tanár a függő beszédet és már értettem is. Ezt évekig próbáltam megtanulni otthon, de nem ment. Hozzá kell tennem, nagyon lassan ragad rám:D 8 éve élek kinn és lassan, fokozatosan épül fel bennem minden, úgy tanulom az angolt, mint a babák. Végre nem csak betanulom, hogy a mondatba először A Á T H sorrend kell, hanem tényleg értem az egészet és olyan természetességgel jön belőlem, nem rakom össze először fejben, hogy mit kéne és hogy kéne. Ezt otthon az életben el nem értem volna, akár százezreket is kidobhattam volna kurzusokra.
2015. jún. 16. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!