Nyelvvizsgások, nektek ezen az oldalon hány szó jött ki?
Figyelt kérdés
[link] Leginkább nyelvvizsgával rendelkezők válaszára vagyok kíváncsi. Tudom, hogy nem csak a szókincs a mérvadó ha nyelvvizsgázni megyek, de viszonyítási alapként szeretném tudni. Életkort és nyelvvizsga szintet is írjatok a válaszotokhoz2015. jún. 10. 20:17
2/9 anonim válasza:
7540 words-t adott ki a végén. 19éves fiú vagyok és 2 éve voltam felsőfokúzni, éppenhogy meglett, de azóta sajna sokat felejtettem :(
3/9 anonim válasza:
nekem 3500 jött ki, közel vagyok a b2 szinthez de még azért van mit gyúrni rá
5/9 anonim válasza:
Azért érdekes hogy
- személyes adatokat kér (bár nem kötelező kitölteni)
- személyes adatok alapján pontoz
- a személyes adatokra vonatkozó egyik kérdés értelmetlen (amelyiknél azt kell kiválasztani milyen szinten tanulod az angolt)
Amúgy 16K a teszt szerint (amit nem értem mire alapoz, csak az aktív szókincsre mér, és nem ellenőrzi sehol az általad adott/képzelt jelentés valós-e).
felső-középfok, C
7/9 anonim válasza:
#6 vagyok, bocsi, ez lemaradt:
Van B2-es nyelvvizsgám. De ezek csak kalkulációk, lehet, hogy meg sem közelíti a valóságot.
8/9 A kérdező kommentje:
Személyes adatokat azért kér mert statisztikákat csinál belőle, azok alapján is mér, és azokat az adatokat, grafikonokat te is meg tudod nézni azon az oldalon. Szerintem logikus, hogy megkérdezi azokat a dolgokat, hiszen így pontosan felmérhetik, hogy egy adott korosztály legyen az native speaker vagy második nyelvet tanuló milyen szinten áll. Mg a szavak listáját is letöltheted arról az oldalról, csak jobban körül kell nézni, tudok adni linket, ha nem találok :) Az eddigi válaszokat köszönöm.
2015. jún. 10. 21:04
9/9 anonim válasza:
7280 - 9 évvel ezelőtt tettem B2-es nyelvvizsgát, de azóta nem használtam a nyelvet. 27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!