Szeptemberig fel tudok készülni egy középfokú orosz nyelvvizsgára, ha most valahol alapfok és középfok közt vagyok?
A Sag za sagom második kötetének kb. a feléig jutottam,viszont mivel osztályozóvizsgákat már tettem a nyelvből,ezért a szóbeli témákat elég részletesen megtanultam.Lehet hogy emiatt a szóbeli menne könnyebben.
Aki ismeri ezt a könyvet,az tudja mi van benne.Ha elmennék szeptemberben nyelvvizsgázni,akkor szerintetek van esélyem egy komplexre,vagy inkáb csak az egyik részre menjek?És,kb. napi hány órát kellene tanulni?Pl.napi 2-3 elég lenne?A beszédet tudom kivel gyakorolni,ha kell minden nap,de járnék tanárhoz is,de azt még nem tudom hogy milyen időközönként,hányszor egy héten,és hogy egyáltalán 1 vagy 2 tanárhoz.Azért gondolkodok a szeptemberi időponton,mert a pluszpont miatt akarnám megcsinálni a nyelvvizsgát (na jó,nemcsak ezért,de ez is egy erős indok) és,a szeptember az még a suliban is egy kicsit lazább hónap szerintem,és előtte van a nyár.Jövőre leszek 12-es,tehát akkor lesznek még érettségik is,meg sok minden más is lesz.
ha rendesen készülsz rá, sikerülhet
biztos találsz valahol próbanyelvvizsgát amin tudod tesztelni magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!