Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nagyon félek a hallás utáni...

Nagyon félek a hallás utáni értéstől! Tényleg nagyon nehéz? ITK. Középfok

Figyelt kérdés
Holnap megyek nyelv vizsgázni és nagyon félek a "magnótól". Sokan mondják hogy nagyon nehéz és hogy könnyen meg lehet bukni. A magnóim többnyire mindig sikerültek de csak éppen hogy. Tudjátok ez a pont 8 pont.. a szóbeli része könnyebben megy attól nem félek. Tapasztalatok kérek. Nagyon sokat segítene. Köszönöm előre is 15/L

2015. jún. 4. 11:26
 1/4 szilikonos válasza:
én is holnap megyek!voltam már márciusban, is meg május elején is!márciusban sikerült az írásbelim!holnap még elmegyek origósra,, májusban a magnó hallgatáson 20 -ból 1 pontot értem el!holnap sem lesz jobb, bár ki tudja , (márciusban pedig 20-ból 5-öt!)szóval őőő....:)a beszélgetés az nekem is jobban megy,jobban szeretem ezeket az ikszelgetős hörverstheneket :)szerintem nehéz az origós hallásutáni,májusban arról szólt hogy mi alapján asztják a nobel díjat, mi volt a foglalkozása alfréd nobelnek, miért nem adnak matematikusoknak nobel díjat, stbstb, márciusban megegy tanárnőröl szólt a hanganyag, aki nem szeret szexisen öltözködni a suliban, mert ő nem modell, valami harisnya is volt benne,ilyesmi,
2015. jún. 4. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Lejátsszák kétszer, nagyon fülelj
2015. jún. 4. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
3szor itk-nál.
2015. jún. 5. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
En is nagyon féltem a magnótól, úgy éreztem, elrontottam teljesen (társalkodó nyelvvizsga) es amikor megtudtam az eredményeket, nagyon meglepödtem, mert a hallottszövegem 100% lett!:) 15 évesen mentem én is:) Hogy sikerült egyébként?
2015. jún. 28. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!