Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik könyvtárban tudnék...

Melyik könyvtárban tudnék nagyonjó angol szótárt beszerezni ECL angol nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés

2015. jún. 2. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Könyvtárban nem hiszem, hogy kiadnak szótárt, kézikönyveket nem szoktak kiadni. Az Akadémiai vagy Grimm kiadású szótár megbízható.
2015. jún. 2. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Könyvtárban diákszótárakat tudsz kivenni, legalábbis ott, ahol én lakom. Azért azt leírhatnád, hol laksz.
2015. jún. 3. 07:07
 3/5 anonim ***** válasza:

A lópikulát csak diákszótárakat szoktak kiadni! Ha van kölcsönözhető példány az adott szótárból, akkor nyilván azt is kiadják. Én pl. nagyon jó Oxford szótárat kölcsönöztem nyelvvizsgára a megyei könyvtárból.

Legfeljebb nagyon speciális szakszótárakat nem érdemes közkönyvtárban keresni.

Azt mondjuk tényleg jó lenne tudni, hogy hol laksz, kedves kérdező. Falusi könyvtárban megint csak nem érdemes próbálkozni, de mint írtam is, egy nagyobb megyei könyvtár (sőt, egy jobb városi is) a segítségedre lehet.

Mondjuk szerintem 5-ször egyszerűbb, ha bemész a közeli nagy könyvtárba érdeklődni, mint ha itt küldözgeted a kérdéseket, bízva benne, hogy pont olvassa valaki, aki a közeledben lakik, és kölcsönzött már jó szótárat nyelvvizsgához.

2015. jún. 3. 08:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom
2015. jún. 3. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs saját szótárad?
2015. jún. 4. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!