A google fordító mennyire pontos? Vagy tud valak iolyan oldalt ami pontosan fordít?
arabra kéne lefordítani ezt a szöveget: A barát az az ember aki mellett mersz önmagad lenni. J.
( a J a végén egy név kezdőbetűje)
A google fordító semennyire sem pontos, ha tesztelni akarod, akkor egy mondatot magyarról fordíttass le angolra/németre vele és utána a fordítást add be újra és fordíttasd vissza magyarra. MEgdöbbentö lesz az eredmény.
A pontos fordítást akarsz, akkor meg kell keresesned valakit, aki tud az adott nyelven és lefordítja neked. (Akár itt is megkérdezheted, vannak, akik tudna rabul)
igen kipróbáltam :D inkább hagyom a fordítókat :D
találtam egy honlapot, szakfordító, már írtam is neki :)
köszi a választ :)
azt olvastam hogy az ilyen nyelveket mint például az arab, úgy fordítja le hogy megcseréli a sorrendet és értelmetlen lesz a szöveg de már meg van erre a megoldás :) meg inkább olyannal fordíttatom le aki perfektül tud mert tetoválás lenne
köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!