Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Magyar nyelvvizsga-feladatsort...

SKillEr96 kérdése:

Magyar nyelvvizsga-feladatsort találhatok valahol az interneten?

Figyelt kérdés
Már régóta gondolkozom, vajon anyanyelvűként menne-e egy emelt szintű (C1), vagy akár mesterfokú (C2) MAGYAR nyelvvizsga; és ha igen, hogyan. Nagyon kíváncsi vagyok rá, milyen nehéz a külföldiek számára feladott nyelvvizsga egy anyanyelvű szemével, ugyanakkor nem találtam linket sehol még csak egy középszinthez (B2) sem, és nem tudom, hol kéne keresni. Gondolom, kell valahol lennie mintafeladatsornak, vagy régebbi nyelvvizsgáknak. Hol tudnék kitölteni/megtekinteni egyet? Vagy tudna valaki linkelni? A válaszokat előre is köszönöm szépen!

2015. máj. 24. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Van magyar origó nyelvvizsga:

[link]

2015. máj. 24. 19:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. máj. 24. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!