Angol B2. Melyik vizsgatípust válasszam, ha nem vagyok erős szóban?
Figyelt kérdés
Lassan 8 éve tanulok angolul, így nyáron jó lenne letenni a középfokút, viszont szóban sajnos nem vagyok túl erős (a tudásom megvan, de szociofób vagyok, így eléggé leblokkolok szóbeli helyzetekben még magyarul is).
Valami olyat szeretnék, ahol van előzetes felkészülési idő egy bizonyos téma kifejtésére, és kevesebbet kell rögtönözni(párbeszéd).
Ti mit ajánlanátok?
2015. máj. 24. 12:49
1/4 anonim válasza:
A legtöbb helyen van felkészülési idő.
2/4 anonim válasza:
felkészülési idő van, de általában van egy rövid rögtönzős rész is. Telc vizsga viszonylag könnyű és a szóbelin egy másik diákkal kell beszélni, ott a kevésbé talpraesett és hebegő diákokat is átengedik. ja és az írásbeli is könnyű, a nagyrésze szövegértés és satírozós (x-elős)válaszokat kell adni
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nincs a legtöbb helyen felkészülési idő, az Euroexamen a képsorozatot meg lehet nézni pár percre. A Dexamon van kiselőadás egy kiadott szöveghez kapcsolódóan 10 perc felkészülési idővel. Rémlik, hogy van előre kidolgozható téma a Telcen, de annak nem találom nyomát a honlapjukon. De ez is csak 1-1 részfeladat, a társalgást nem úszd meg. Inkább gyakorold a társalgást másokkal.
4/4 anonim válasza:
Az Euroexam óvodás szintű feladatokat ad, oda hova akarsz felkészülési időt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!