Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol nyelvvizsgát C1 szinten...

Angol nyelvvizsgát C1 szinten hol tudnék letenni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Kelet Szlovákiából vagyok, a legközelebb nekem Sátoraljaújhely. De színvonalasat szeretnék, és olyat, ami életem végéig kitart. Miskolcon tudtok valamit?

2015. máj. 22. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:

És akkor mi van, ha a papír "az életed végéig kitart", de a tudásod nem? Ilyen szempontból a papír értéktelen.

Itt tudsz keresgélni:

[link]

2015. máj. 22. 17:04
 2/7 A kérdező kommentje:
A tudásom miért ne tartana ki? És köszi, szétnézek.
2015. máj. 22. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha elérsz egy adott szintet, és utána kevésbé vagy egyáltalán nem foglalkozol vele, akkor bizony vissza fog fejlődni a nyelvtudásod.
2015. máj. 22. 18:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát nem viccből szeretném elvégezni, hanem azért, hogy felhasználjam. És azért a tudást senki sem veszi el, fellehet eleveníteni amúgy is, persze nem évtizedek után.
2015. máj. 22. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
minden nagyobb városban lehet, gondolom Miskolcon is
2015. máj. 22. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden államilag elismert nyelvvizsga kitart életed végéig, nem is értem, mit akarsz ezzel. És az se értelmezhető, hogy "színvonalas". Mindegyik C1 pontosan ugyanolyan színvonalú - C1.
2015. máj. 22. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Az utolsóval nem értek egyet. Valóban vannak olyan vizsgák, amiket pár évente meg kell újítani, ilyenek a Cambridge vizsgák (IELTS, CAE), de az újítások csak külföldi "felhasználásra" vonatkoznak azt hiszem, tehát itthon ugyanúgy életed végéig kitart, ahogy te fogalmaztál. És színvonalban (avagy nehézségben) is eltérnek, hiába C1 mindegyik. Azért nehogy már valaki azt mondja, hogy a Cambridge C1 és egy City & Guilds C1 ugyanolyan...

Hogy a kérdésre is válaszoljak: amit itthon leraksz, és külföldön is elismerik, az a Cambridge, lehet van más, de erről tudok. Itthon van még az Euro, Telc, Origo, stb, ezek nagyjából ilyen közepes nehézségűek, tudtommal árban is kb. megegyeznek. Mikor beadod a jelentkezési lapot, akkor meg lehet kérdezni, hogy feltehetőleg hol lesz a vizsga, bár nem tudom, ez a vidéki nagyvárosokban hogy megy, én Budapesten adtam be, itt jóval könnyebb dolgom volt így. Inkább hívd fel őket, mielőtt akár online, akár személyesen jelentkezel.

Sok sikert!

2015. máj. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!