Angol nyelvvizsgát C1 szinten hol tudnék letenni Magyarországon?
És akkor mi van, ha a papír "az életed végéig kitart", de a tudásod nem? Ilyen szempontból a papír értéktelen.
Itt tudsz keresgélni:
Az utolsóval nem értek egyet. Valóban vannak olyan vizsgák, amiket pár évente meg kell újítani, ilyenek a Cambridge vizsgák (IELTS, CAE), de az újítások csak külföldi "felhasználásra" vonatkoznak azt hiszem, tehát itthon ugyanúgy életed végéig kitart, ahogy te fogalmaztál. És színvonalban (avagy nehézségben) is eltérnek, hiába C1 mindegyik. Azért nehogy már valaki azt mondja, hogy a Cambridge C1 és egy City & Guilds C1 ugyanolyan...
Hogy a kérdésre is válaszoljak: amit itthon leraksz, és külföldön is elismerik, az a Cambridge, lehet van más, de erről tudok. Itthon van még az Euro, Telc, Origo, stb, ezek nagyjából ilyen közepes nehézségűek, tudtommal árban is kb. megegyeznek. Mikor beadod a jelentkezési lapot, akkor meg lehet kérdezni, hogy feltehetőleg hol lesz a vizsga, bár nem tudom, ez a vidéki nagyvárosokban hogy megy, én Budapesten adtam be, itt jóval könnyebb dolgom volt így. Inkább hívd fel őket, mielőtt akár online, akár személyesen jelentkezel.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!