A gyakornok hogy van angolul?
Figyelt kérdés
Én volunteer-t írtam az önéletrajzomba, de azt mondták, hogy az önkéntest jelent. (Pedig szótárból szedtem). Akkor a gyakornokra mit mondanak?2015. máj. 20. 10:20
1/9 anonim válasza:
Én erről tudok:
intern - gyakornok
internship - szakmai gyakorlat, gyakornokság
Amit te írtál, az önkéntes.
2/9 anonim válasza:
• trainee, apprentice, assistant, cadet
A leggyakoribb a trainee (pld. Trainee Lawyer With Fluent English (Ügyvédjelölt)) és az assistant (Assistant Travel Manager).
3/9 anonim válasza:
Illetve lehet még
trainee - betanulás alatt álló dolgozó
apprentice - ha jól tudom az internhez képest komolyabb, gyakran munkát is kap rögtön,míg az intern amolyan szakmai gyakorlatos dolog az iskolához kell.
4/9 anonim válasza:
intern
a volunteer az valóban önkéntes.
5/9 anonim válasza:
Ez attól függ, milyen szakmának a gyakornoka.
Ha részletek is írnál, akkor lehetne jó választ adni.
6/9 anonim válasza:
Egyébként az "intern" ált. jó szokott lenni.
8/9 anonim válasza:
Kerdezo! Szotarbol? Orszagh Laszlo szotara szerint a jarokello, gyalogos az footpassenger. Eletemben nem hallottam igy, hulyen nezne egy angol anyanyelvu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!