English-evo nyelvtanulási módszert ismeri valaki? Tapasztalat?
2 hónap alatt készítettek fel egy igen fajsúlyos állásinterjúra az Egyesült Királyságban.
Előtte 4 év szívás jó sok ígérettel egyéb "nagy nevű" nyelviskoláktól.
Az ő profiljuk, h élesben használják a nyelvet. Méghozzá
angol anyanyelvű országokban. Ugyanezeket a készségeket adták át nekem.
Ha olyat akarsz, amit belföldön nagyjából senki más nem tud adni, hívd fel őket.
Én idén áprilisig tanultam náluk. 8 hónap alatt jutottam el a felsőfokig, gyakorlatilag nulláról. Előtte 5 és fél év felesleges pénzkidobás és üres ígéretek más nyelviskoláktól és magántanároktól.
Egy idő után mindenkinek betelik a pohár, ha nem jut 5-ről a 6-ra és a pénze pedig egyre csak fogy. Bárcsak hamarabb tudtam volna az English-EVO -ról.
Mind a kettő hozzászólás, közel megegyezik az oldalon írt szöveggel.
Vagy szegényes szókinccsel rendelkezik mind a kettő hozzászóló vagy itt egy tudatos, két név alatt futó friss regisztrációról van szó, ami kapcsolatban áll az oldal üzemeltetőjével.Érdekes. Egyik hozzászóló sem szólt eddig semmihez hozzá, felteszek nekik egy kérdést privátban és nem válaszolnak.
Valószínűleg ez itt egy tudatos reklámozása a módszernek.
Azért köszönöm a hozzászólást.
Ők betartják, amit ígérnek. Ennyi.
Ha te inkább levelezgetsz, lelked rajta.
Én elmondtam a tapasztalataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!