Hogyan lehet külföldiekkel gyakorolni az angolt, ha mind __ik az emberre? (tisztelet a kivételnek)
Ugye az ember hogy tudja jobban gyakorolni az angolt? Hogy ha külföldivel, lehetőleg angollal beszélget.
És már nem egy emberrel voltam úgy, hogy egy ideig jól elbeszélgetek, aztán egyszer csak megszakad a beszélgetés, már le is tilt.
És ezek után hogy legyen kedvem gyakorolni az angolt külföldivel?
Az marad, hogy egy tanárhoz menjek, az legalább nem tojik a fejemre, igaz a pénzemet elszedi.
Egy idő után ellaposodnak a netes kapcsolatok, ha nem írsz semmi érdekeset, vagy ugyanazt a csontot rágjátok, rád unhat akárki. Azért elég erősen általánosítasz néhány sikertelen tapasztalat miatt.
Regisztrálj fórumokra, ahol olyan témában irkálnak, ami érdekel. Művészet, könyvek, filmek, sorozatok, zene, sport, bármi és ott nem egy hanem több emberrel folytathatsz beszélgetést, és, ha valaki rád is un, biztos lesz más, aki reagál a hozzászólásodra majd.
Köszi a válaszokat. :)
És mi van, ha pl. egy nem angollal kezdek el angolozni?
Olyant, hogy angol és magyart akar tanulni, szerintem kb. senki nincs. :/
Persze lehet az is a gond, hogy nálam létezik szomorú dolog és ugye az emberek többsége (nagy része?) semmisnek tekinti a rossz dolgokat. (Persze nem arról van szó, hogy nonstop rossz dolgok.)
már hogyne lenne olyan. az én angol tanárom külföldieket tanít magyarra. vannak akik akár kihívásként akarnak magyart tanulni, akár mert tetszik nekik a hangzásuk. vagy a párjuk magyar és neki akarnak kedveskedni..és azért egy hozzá értő gyorsabban megtanítja..
szóval igenis lehet ilyen embereket találni.
gyanítom, hogy még elég gyenge a nyelvtanod és nem volt kedvük a hibákkal teli mondatokat olvasni nekik.
egyébként vannak oldalak amik direkt erre vannak. konkrét címet nem tudok mondani, de amikor angolt tanultam, előtte én is chateltem ilyen szobákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!