Kezdő orosz könyvnek melyiket? Kulcs vagy Sag za Sagom? Önálló tanulás, több nyelvet beszélek felsőfokon, ha olyan könyvet tudtuk ajánlani, ami angolról tanít oroszra az is jó!
Pont ugyanebben a helyzetben vagyok.:) Ebből a kettőből nekem a Sag za Sagom szimpatikusabb, mert ahhoz cd is van, a másikhoz egyáltalán nincsen hanganyag, ami kiejtés és beszédértés szempontjából elég lényeges lenne. Amazonon néztem még az ismertebb sorozatokat. A Colloquial Russian-t általában szidják, a Teach Yourself Complete Russian viszont nagyon jó véleményeket kapott. Ezek elég drága könyvek, érdemes megvásárlás előtt warez vagy torrent oldalakról letölteni, hogy egyáltalán bejön-e neked. Elég változatosak a tapasztalataim mindkét sorozatról, egyáltalán nem egységes kiadványok, némelyik nyelvkönyv zseniális, de használhatatlan is van benne.
A Sag za Sagom egyébként iskolai tankönyv is, az NTK oldalán bele is tudsz nézni. [link]
Ha a könyvek mellett lévő linkre kattintasz, pár fejezetet meg tudsz nézni a könyvből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!