Nyelvvizsgát ceruzával írjam? (TELC)
Semmi hivatalos dolgot nem szokás ceruzával írni, mert abba az értékelő belejavíthat. Nem fog belejavítani, de belejavíthat, és te utána ráfoghatod, hogy direkt rontotta el, mert te nem is azokat a válaszokat jelölted.
Szóval nem, nem szabad ilyet ceruzával kitölteni.
Igen, én is TELC-en írtam még a vizsgán is mondták, hogy ceruzával. Azt is említették, hogy aki nagyon nem bízik bennük, írhat tollal. Nos.. én tollal írtam. Kicsit nonszensznek tartom ezt a ceruzás dolgot, de aki azzal írt, mind sajnos, valamilyen furcsa oknál fogva 1-2 ponttal lecsúszot..
Innentől kezdve tiéd a döntés. Nekem nem szóltak be a toll miatt, de bármilyen hivatalos papírt tollal írunk, főleg kékkel.
Kérjél piszkozatlapot, majd a végén átmásolod. Azt írják, hogy magára a feladatlapra nyugodtan firkálgathatsz akármit, csak a válaszlapra ne.
hát figyelj.. te tudod, de szerintem ez alap hogy a hivatalos / központi dolgozatokat tollal írjuk.
szerintem akkor írd ceruzával, és legyen nálad óra és akkor utolsó 5-10 percben húzd át tollal.
és ha mondjuk valakinek 60% van, akkor tényleg el tudom képzelni hogy egyet átjavítanak.. hadd fizessen újra.. nem tudom én nem bíznék meg senkiben inkább írnám tollal. de tényleg akkor ha biztos vagy a válaszban!! mert gondolom nem lehet akkor javítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!