Nektek milyen témák voltak engol érettségin emelt szinten szóbelin?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne! Én most érettségizem, és nem tudom, hogy mi az amit még át kéne néznem, ami nem ilyen általános téma. Olyan hogy Euthanasia vagy Crime lehetséges? Kérlek segítsetek!!2015. máj. 13. 12:13
1/3 anonim válasza:
Emelt angol szóbelin témakörök vannak, ennyit írsz a googlebe hogy emelt angol szóbeli 2015, és hopp, kész a varázslat, meg is van.
2/3 A kérdező kommentje:
Képzeld el a témaköröket tudom. De azzal hogy életmód nem megyek túl sokra...azt akartam megtudni,hogy ott a vizsgán kitől mit kérdeztek pontosan...nem egy kioktatást akartam kapni.
2015. máj. 13. 15:05
3/3 anonim válasza:
Nem fogják neked megmondani, hogy mit kérdeznek. Nem publikusak a kérdések, de gondolom nagyon beleástad magad a témába, ha még ennyit sem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!