Hogy kell leírni angolul? Jelenleg az xy általános iskolában tanulok
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 22:04
1/10 anonim válasza:
I am learning in III. Leonard King Elementary School.
2/10 anonim válasza:
Presently I'm studying at XY Primary/Elementary school.
3/10 anonim válasza:
Első nem jó.
I attend XY Primary school
4/10 anonim válasza:
Amúgy hogy érted? Jelenleg oda jársz, vagy csak ebben a pillanatban tanulsz ott?
5/10 anonim válasza:
nemár, simán csak I go the x primary school...
6/10 anonim válasza:
I go to XYX elementary school.
I study at XXX elementary school.
I attend XXX elementary school.
A continuoust mellőzzük itt, nem ide való.
7/10 anonim válasza:
a második, ami pl nem jó("szokást" folyamatosba?? presently i am living in new york, presently i am dancing at the X studio?), nincs le pontozva, én meg igen?:D érdekes
8/10 anonim válasza:
I study in/at (én mindkettőt hallom, nem tudom melyik helyes, szerintem mindkettő) ... elementary school
9/10 anonim válasza:
study AT
az in az épületet jelenti vagy ha pl apukád bemegy szülői értekezletre - neki IN
10/10 anonim válasza:
Na akkor eddig jól használtam 😂
Egyik ismerősöm kavart be, ő mindig in-nel mondja, vele beszéltük, hogy akkor most hogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!