Oké oké... Ez a kérdés szimplán egy fogadás eredménye, 3 barátnőmmel fogadtunk, hogy aki veszít, az kiír ide egy h*lye kérdést, és mivel én voltam az egyetlen közülünk, aki tényleg tud angolul, nekem nyilván ilyesmit találtak ki... Annyi igaz, hogy 4 éves koromig Amcsiban éltem, de amúgy annyi hogy van egy felsőfokú nyelvvizsgám, amiről zárójelben megjegyezném, hogy annak aki élt ilyen nyelvi környezetben él/élt (pl Én) nem nehéz megszerezni csak azért kellet, mert úgymond "plusz pont" volt a hatosztályosban, az Amerikai államplgárságomat elvesztettem. Ennyi! Én voltam a "Looser" és kész. Jöhetnek a "hú de gáz vagy", "tudtam hogy hazudsz", és hasonló kommentek! ; |
2015. máj. 12. 15:16
12/24 anonim válasza:
Elég nagy hülyeség volt, minden esetre tényleg levágós volt, mert se egy külföldi nem így beszél magyarul, se egy amerikai nem így beszél angolul. Azt elhiszem, hogy tudsz angolul (én is tudok), de ez az állampolgárság elvesztése sántít nekem. Csak úgy lehetsz állampolgár, ha legalább az egyik szülőd az (vagy ha beházasodsz, de az is ezer év, először csak zöldkártya stb.) Akkor viszont nem veszed el azért, mert elköltözöl. Az egyetlen ok, amiért el lehet veszíteni az állampolgárságot az az, ha az adott ország nem támogatja a kettős állampolgárságot. Pl. Itt a sok indiai akinek British passportja van, elvesztette az indiait. De Magyarországon lehetsz kettős állampolgár. Szóval nem értem.
2015. máj. 12. 15:34
13/24 A kérdező kommentje:
Apukám Amerikai de nem tudom h akk milyen államplgár vagyok mingy megnezem az egyik papiromat bocsi az ekezetek lehagyasa miatt
2015. máj. 12. 16:33
14/24 anonim válasza:
Amerikai allampolgarsagot nem lehet elvesziteni, nem tudod elhagyni a buszon. Elvenni toled el tudjak, de csak akkor ha nem szuletett, hanem szerzett polgarsagod van es pl. hazaarulast kovetsz el.
Ha az apad amerikai akkor neked is jar az amerikai allampolgarsag. Ha Magyarorszagon szulettel akkor termeszetesen magyar allampolgar vagy, de ha valaha ki akarsz koltozni az USAba, akkor elintezed, hogy apadon keresztul megkapd az amerikait es akkor kettos allampolgar leszel es vigan eled az eleted abban az orszagban (Magyaro. vagy USA) amelyikben akarod.
Udv,
egy kettos allampolgi
2015. máj. 12. 18:55
15/24 A kérdező kommentje:
Jaa igazatok van elismerem, kettős állampolgár vagyok csak nem tom esdig soha nem érdekelt a tém, így nem néztem utána, nem is kérdezősködtem az ügyről.
2015. máj. 12. 19:17
16/24 A kérdező kommentje:
Eddig*
2015. máj. 12. 19:18
17/24 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, azt sem tudod, mit beszélsz, csak amikor látod, hogy tájékozottak vagyunk a témában, gyorsan egyetértesz. Vagy ez is része a fogadásnak? :)
2015. máj. 12. 19:50
18/24 A kérdező kommentje:
Bocsi szétszórt vagyok, elég ergya napom van, de a fogadás annyi volt, h egy hulye kerdes
2015. máj. 12. 19:58
19/24 anonim válasza:
Bakker... ez nekem volt kellemetlen. Én a helyedbe átgondolnám az életemet, mert ez így gáz.
2015. máj. 12. 20:50
20/24 anonim válasza:
Szoval téged kell feleségül vennem,hogy Amerikai állampolgár lehessek? XDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!