Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Diplomához melyik nyelvvizsga...

Diplomához melyik nyelvvizsga a legjobb?

Figyelt kérdés
Egyelőre egy angol középfokút szeretnék megcsinálni, utána majd felsőt, de melyik a legjobb? TELC, ECL vagy más? Az Origóról eddig semmi jót nem hallottam, szóval azt hanyagolnám. Olyan véleménye/tapasztalata érdekelne, aki mostanában csinálta, mert amit olvastam, az mind pár éves volt és azóta állítólag változtattak rajta.

2015. máj. 11. 04:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az eduline-on van egy "Melyik nyelvvizsgát érdemes választani" című cikksorozat, ahol a népszerűbb nyelvvizsgákról írnak információkat.

A választásnál érdemes figyelembe venni az árat, hogy milyen szinten akkreditált, milyen feladatrészre helyez nagyobb hangsúlyt, stb.

Amúgy én most szombaton fogom csinálni a TELC-es középfokot. Ha gondolod majd leírom, hogy milyen volt.

2015. máj. 11. 08:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Telc közép, angol elsőre sikerült, márciusban. Sok hülyeséget lehet róluk hallani, de teljesen korrekt volt, nincs semmi gáz vele. Sztem mérd fel mik az erősségeid ill. gyengeségeid, aztán az alapján dönts.
2015. máj. 11. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi tanulás után jutottatok el a középfokig? :)

Amúgy én is a Telc-et választom majd, bárcsak ott tartanék már....

2015. máj. 11. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Az érettségik alapján (angolból többször voltam) az jött le, hogy nekem a hallás utáni értés a legnehezebb része, ott van mindig a legtöbb hibám. A másik gond a levélírással szokott lenni, de ott is inkább csak az idő rövidsége miatt.
2015. máj. 12. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!