Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 0 pontos lesz így a levélíráso...

0 pontos lesz így a levélírásom origó középszinten?

Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 13:32
 1/3 A kérdező kommentje:
A lényeg lemaradt...tehát formailag igazából teljesen rendben van, csak tartalmilag van olyan hiba hogy nem válaszlevelet hanem sima levelet kellett volna írnom és meg az elején azzal kezdtem hogy szia, örülük hogy újra hallottam felőled stb, tehát ezt a részét kicsit félreértettem, igazából amikor kijöttem akkor ugrott be hogy "hello, nem gondolod hogy vmit elrontottál?" dként elég rendben van a levél, csak hát ezt nagyon elrontottam és aggódok hogy úgy értelmezik hogy tök hülye vagyok.
2015. máj. 9. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, ezért max 1-2 pontot vonnak le. Sok különböző szempont alapján értékelnek, és ez talán a feladat értelmezésébe számít, ami mellé még kb 3-4 dolog jön :)
2015. máj. 9. 13:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Egy hatalmas kő esett le a szívemről, köszi szépen, már azt hittem kuka az egész írásbelim ,pedig én úgy érzem elég jól sikerült. Köszönöm :)
2015. máj. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!