Ki tud jol spanyolul? Egy mondatot kene leforditani (es nem google forditohoz hasonloan). Hogy hangzik spanyolul? 'Bárcsak itt lennél velem' fontos
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 23:47
1/6 anonim válasza:
Pedig a google fordító tökéletesen fordítja:
Ojalá estuvieras aquí conmigo.
2/6 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom💗 nemtudtam hogy tud jol forditani a google fordito:D
2015. máj. 9. 07:37
3/6 anonim válasza:
nem ertem hogy lehet belezugni valakiben akivel kommunikalni se tudsz
4/6 A kérdező kommentje:
Azt se tudod mirol van szo:D addig ne irj ilyet,mig nemtudom miert tettem fel ezt a kerdest:DDD
2015. máj. 9. 22:50
5/6 anonim válasza:
Ojalá estuvieras aquí conmigo./Quisiera que estuvieras aquí conmigo./Deseo que estuvieras aquí conmigo. Ebből mindegyik jó, bár szerintem ez hangzik a legjobban: Deseo que estés aquí conmigo. - ami szó szerint nem Bárcsak itt lennél, de ettől még ugyanazt jelenti.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)))!
2015. máj. 10. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!