Hogy van helyesen németül, hogy Vendéglátás-szervező és vendéglős?
Ezeket a foglalkozásokat találtam ezen a téren. Nem láttam pontos egyezést.
Wirtschaft einschließlich
Wirtschaftsdirektor (F&B-Manager)
stellvertretender Wirtschaftsdirektor (Assistant F&B-Manager)
Restaurantleiter (Restaurant Manager)
Oberkellner (Maître d’hôtel)
Sommelier (Weinkellner)
Chef de Rang (Stationskellner)
Demichef de Rang (stellvertretender Stationskellner)
Commis de Rang (Speisen- und Getränketräger)
Food runner
Bankettserviceleiter (Banquet Service Manager)
stellvertretender Bankettserviceleiter (Assistant Banquet Service Manager)
Chef de Rang (Banquet Supervisor)
Demichef de Rang (Stationskellner)
Commis de Rang (Kellner)
Chef de Bar (Thekenchef)
Demi Chef de Bar (stellvertretender Thekenchef)
Commis de Bar (Thekengehilfe), siehe auch Barkeeper
Etagenserviceleiter (Room Service Manager)
Etagenkellner (Room Service Waiter)
Küche[Bearbeiten]
Küchenchef (Chef de Cuisine)
stellvertretender Küchenchef (Souschef)
Saucenkoch (Saucier)
Bratenkoch (Rotisseur)
Fischkoch (Poissonnier)
Beilagenkoch (Entremetier)
Gemüsekoch (Legumier)
Suppenkoch (Potager)
Koch der kalten Küche (Gardemanger)
Vorspeisenkoch (Hors d'œuvrier)
Küchenmetzger (Boucher)
Springer (Tournant)
Personalkoch (Communard)
Konditor/Dessertkoch (Pâtissier)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!