Melyik nyelvet tanuljam jövőre? /LENT/
Gimnazista leszek jövő évtől, de nem tudom, hogy mi legyen a második nyelvem. Ezek közül lehet választani:
Spanyol,
Német,
Francia.
Ti melyiket választanátok a helyemben? A 3 nyelv közül melyik a legkönnyebben tanulható? Melyikkel mennék többre az életben? Köszi a válaszokat előre is.:D (Tudom, még messze van a szeptember, de akkor is nehezen fogok tudni dönteni)
"Német a leghasznosabb nyelv Európában"
Ezek között igen de amúgy szerintem az Angol.
Francia:)
Én francia kéttannyelvűbe járok,és nagyon szeretem a nyelvet is,meg mindent ami kapcsolódik hozzá annak köszönhetően,hogy elkezdtem tanulni.Nem a legkönnyebb nyelv,de egy idő után megszokod és belejössz onnan meg már egyáltalán nem az.Magyarországon nem éri meg spanyolt tanulni,semmire nem mész itt vele,alig van itt pár spanyol cég(kb 2),franciából viszont rengeteg.Ezek a helyek pedig mind munkalehetőséget kínálnak,ráadásul Franciaországban nagyon jó egyetem is vannak(és ott minden egyetem ingyenes,külföldieknek is)Osztályfőnököm is pont erről beszélt valamikor,hogy ezért jobb franciát tanulni:)(Ő maga is francia tanár)
Na mindegy, meg van ido donteni.
Szoval a legjobban a nemet, meg a francia erne meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!